MUĞLA / MİLAS - Kırcağız İlkokulu

May

2023 "Okullarımız Güzelleşiyor" Projesi kapsamında, kardeş okulumuz Bahçeburun'u ziyaret ettik.

Mrt

Ana sınıfımızın "Orman Haftası" dolayısıyla hazırladığı etkinlikler okul panosunda sergilendi.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri İlyas PARLAK ve Yasemin Parlak koordinatörlüğünde hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde, öğrencilerimiz,  sunumlarıyla tüm izleyenleri etkilediler.

Mrt

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları çiçekleri, 8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle, bayan öğretmenlerimize hediye ettiler.

Mrt

Okulumuzda; Sivil Savunma Ekibi tarafından genel bir deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonrasında okul bahçesinde, Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Bünyamin EMİK tarafından öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nazmiye Işıkdoğdu eşliğinde turşu yaptılar. Bu etkinlikle çocuklarda doğal beslenme alışkanlığı, kendi başına iş yapabilme becerisi ve uyumlu grup çalışması yapabilme yeteneğinin geliştirilmesi hadaflenmiştir.

Ekm

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şevkiye ÖZMEN rehberliğinde üç boyutlu çalışmalar yaptılar. Yapılan çalışmalar, çocukların hayal gücünü geliştirerek, dünyaya farklı açıdan bakmalarını sağlamayı hedeflemektedir.

Ekm

Ana sınıfı öğretmenimiz Nazmiye Işıkdoğdu ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Meslekler" etkinliği ile çocuklar farklı meslekleri daha iyi tanıma fırsatı buldular.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bize Cumhuriyetimizi armağan eden Ata´mızı ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

Okulumuzda Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Serpil MEŞE ve öğrencileri tarafından açılan, atık malzemelerden yapılan köprü modelleri büyük beğeni topladı.

May

Okulumuz Türkçe öğretmeni Evrin YILDIZ liderliğinde bir şiir dinletisi yapıldı. Hazırlanan programda öğrencilerimizin yanı sıra öğretmenlerimiz; Serpil MEŞE, Hicran TOSUN, Zafer GEZER de birer şiir seslendirdiler. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri okul bahçesine çam fidanları diktiler. Doğaya bir katkıda bulunmak için yapılan "Ağaç Dikme" etkinliğinde, öğrencilerimizin çevre bilincinin gelişmesi de hedeflenmiştir. Katkılarından dolayı küçüklerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ana sınıfımız "Orman Haftası" konulu etkinlikler hazırladı.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin düzenlediği kermese yoğun ilgi gösterildi.